MV, Maxime Valençon Recette Baiser D'Elvaux Recette des Baisers d'Elvaux Ingrediënten: 4 eiwitten 200 g poedersuiker 1 theelepel citroensap 1 snufje zout 100 g huisgemaakte slagroom (of dikke crème fraîche voor de topping) Gesmolten chocolade (... 24 jan. 2025
MV, Maxime Valençon Recipe Waffles Recette des Gaufres Maison Valençon Ingrédients : 250 g de farine 2 œufs 150 g de beurre fondu 100 g de sucre 20 cl de lait entier (idéalement local) 10 g de levure fraîche de boulanger 1 pincée de se... 24 jan. 2025
MV, Maxime Valençon Onze bombettes Lancering van ons nieuwe product: de 'Bombette'! In februari 2023 presenteren we graag onze gloednieuwe creatie: de 'Bombette'. Deze lekkernij is 100% ambachtelijk en kleurstofvrij, gemaakt in samenwe... 24 jan. 2025