MV, Maxime Valençon Recept Baiser D'Elvaux Recette des Baisers d'Elvaux Ingrediënten: 4 eiwitten 200 g poedersuiker 1 theelepel citroensap 1 snufje zout 100 g huisgemaakte slagroom (of dikke crème fraîche voor de topping) Gesmolten chocolade (... 24 jan. 2025
MV, Maxime Valençon Recept Wafels Recept voor Huisgemaakte Wafels Valençon Ingrediënten: 250 g bloem 2 eieren 150 g gesmolten boter 100 g suiker 20 cl volle melk (bij voorkeur lokaal) 10 g verse bakkersgist 1 snufje zout 1 theelepel v... 24 jan. 2025
MV, Maxime Valençon Onze bombettes Lancering van ons nieuwe product: de 'Bombette'! In februari 2023 presenteren we graag onze gloednieuwe creatie: de 'Bombette'. Deze lekkernij is 100% ambachtelijk en kleurstofvrij, gemaakt in samenwe... 24 jan. 2025