valençon huis

Een passie overgedragen sinds 1994

100% Belgische wafels en confiserie

Maison Valençon wil u plezier bezorgen met ambachtelijke recepten die u herinneren aan uw mooiste gastronomische herinneringen met respect voor onze planeet met lokale kwaliteitsgrondstoffen om de ecologische voetafdruk te verkleinen en u het beste te bieden.

Een nieuw begin

Maison Valençon is ontstaan ​​op 1 februari 2021 na de overname van het bedrijf van Avigauf. Een Herviaans bedrijf dat sinds 1994 verschillende soorten ambachtelijke lekkernijen lokaal produceert en distribueert, waaronder de "Grand-Mère"-wafels die met liefde en expertise zijn ontworpen en die u zullen herinneren aan de unieke smaak van de wafel gevormd door uw voorouders.

Waarden en een overgedragen passie

Tijdens het eerste bezoek van de familie Valençon aan de Avigauf-werkplaats medio 2020 stond de overdracht van familie- en ambachtswaarden centraal, gedeelde waarden die het bewijs van deze ontmoeting bevestigden. De verkopers, de heer en mevrouw Detry, droegen vervolgens hun knowhow en hun werkplaats over aan de familie Valençon, vervuld van hoop en passie met als doel de lokale en ambachtelijke waarden van het huis te blijven overbrengen terwijl ze hun vleugje innovatie.