Opgericht in 1994

Huis Valençon

Al meer dan 25 jaar streeft ons familiebedrijf ernaar om u het plezier te laten herontdekken van echte 100% ambachtelijke Belgische delicatessen volgens traditionele recepten, zodat uw ontbijten, koffiepauzes en desserts momenten van unieke degustatie worden.

Uitzonderlijke knowhow

Authentieke ambachtelijke recepten met natuurlijke producten hebben in de loop der jaren de ontwikkeling mogelijk gemaakt van een breed assortiment kwaliteitsproducten. Het begon allemaal met de traditionele Grand Mère-wafel. Vandaag beheersen we de kwaliteit die onze reputatie maakt met de suikerwafel, de Luikse wafel, de Brusselse wafel, de hartwafels, de galettes, de speculoos en de beroemde kusjes.

Een authentiek recept

Het personeel, de familie, heeft het geheim van dit succes door aanwezig te zijn in elke productiefase om de aandacht en de zorg te brengen die nodig zijn om een ​​ongeëvenaarde smaak te verkrijgen.

Bakkerijen, gemeenschappen, kleine en grote oppervlakten en zelfs proeflokalen hebben gekozen voor de ernst en kwaliteit van Maison Valençon om hun klanten tevreden te stellen.

Veel meer dan alleen wafels

Regionale producten

Al onze producten worden gemaakt in ons atelier in de regio Luik met lokale producten: meel van de Moulin de Val Dieu, eieren en melk van de boerderij ernaast, de boerderij Colyn. Alles is ontworpen met hoogwaardige lokale grondstoffen, wat ook de ecologische voetafdruk verkleint, waarbij milieubewustzijn een van onze eerste zorgen is.

Traktaties zonder bewaarmiddelen

Om u het beste te kunnen bieden, worden sommige van onze producten gemaakt zonder palmolie of conserveringsmiddelen.

Waar kunt u ons vinden?

Een onweerstaanbare drang naar zoetigheid?

In supermarkten, bakkerijen of delicatessenzaken, Maison Valençon is er om aan al uw wensen te voldoen! Vind onze gevulde wafels, kusjes en galettes in de meeste supermarkten in België.

U kunt ook bestellen in onze online winkel om uw favoriete snoepjes thuis te ontvangen.

Winkelzoeker laden van Stockist store locator ...
“Ik was onder de indruk van de producten die werden gebruikt om de wafels te maken: meel van de Moulin de Val-Dieu, eieren en melk van de boerderij ernaast, alleen lokale producten! »
— Christian Kinot
"Het voelt alsof ik de wafels eet die mijn oma voor me maakte toen ik klein was"
— Odile P.
"Het is nog lekkerder in de broodrooster met een beetje smeer"
— Lucia D.